C.H.P. Gøttsche lukker efter 113 år

Herningslagteren C.H.P. Gøttsche er lukket efter at have indgivet konkursbegæring

15. januar 2020, 07.15

Det er slut med pølser fra C.H.P. Gøttsche, der i et opslag på Facebook skriver, at virksomheden har drejet nøglen om. Foto: Tom Laursen

HERNING »Efter 113 år er nøglen drejet - C.H.P. GØTTSCHE AS er lukket.«

Sådan indledes teksten på et Facebook-opslag fra slagteren Gøttsche i Hernings gågade, der har Steen Gøttsche som indehaver.

»Det er desværre ikke lykkedes efter flere negative år at genoprette en rentabel drift i slagterfirmaet, derfor har C.H.P. GØTTSCHE AS indgivet konkursbegæring til skifteretten,« skriver Gøttsche videre.

I opslaget kommer slagter-butikken også ind på, hvad der ligger bag de negative år.

Læs også
Kunder i chok over slagter-konkurs: Folk stod i kø for 14 dage siden
+Abonnement

»Den omfattende renovering af gågaden og efterfølgende renovering af ejendommen, hvori firmaet ligger, har naturligt påvirket og mindsket den daglige kundestrøm og heraf manglende indtjening. Efterslæbet blev ikke forbedret i 2019, men mærket af nye udfordringer og et stort pres på fødevarepriserne - med udsigt til markante ændringer i fremtidens handels- og forbrugsmønstre og med en stigende husleje i 2020 må vi erkende, omkostningsniveauet er blevet for højt til at drive rentabel slagter- og produktionsvirksomhed,« skriver Gøttsche, der slutter opslaget af med:

»Vi vil samtidig sige 1000 tak til alle kunder og faste kunder, der kom igen og igen efter hjemmelavede specialiteter.«

Folkebladet arbejder på at få en kommentar fra Steen Gøttsche.