Stress er en illusion

Coachen Bo Tolstrup påpegede til ledelsesforedraget Tidlig Tirsdag at søvn, motion, kost og meditation er vigtigt i forhold til vores mentale sundhed

7. februar 2018, 09.06

?Illustration: Anton Skovbjerg

STRESS Normalt har Bo Tolstrup hundredevis af hujende tilskuere i ryggen og 14 svedende håndboldspillere foran sig. I mange år har han været et kendt ansigt i dansk tophåndbold, hvor han blandt andet har været træner for Viborg HK, men tirsdag i sidste uge optrådte han i lidt anderledes rammer.

I ryggen havde han et lærred med en powerpointpræsentation og foran sig havde han godt 60 midt- og vestjyske ledere.

Bo Tolstrup er partner og coach i konsulentvirksomheden Findfremtiden.nu, og det var i den rolle, at han tirsdag morgen holdt foredrag om mental sundhed til ledelsesforedraget Tidlig Tirsdag i Mediehuset Herning Folkeblad.

- Inden for sport bruger man det princip, at hvis der ikke bliver gjort som man siger, så får man armbøjninger. Jeg gider ikke kun at stå her og snakke til jer, så hvis der ikke har været et spørgsmål inden for de første 20 minutter, så går vi lige ned og tager armbøjninger, lød det med et glimt i øjet fra Bo Tolstrup, inden han begyndte foredraget.

Piller eller terapi...