Fællesskab ved Tinghuset

Herning Billedskole fylder plænen ved Tinghuset med vimpler

16. april 2021, 10.49

Else Egsgaard og eleverne på billedskolen hænger fredag eftermiddag vimpler op ved Tinghuset. Foto: Tom Laursen

HERNING For andet år i træk kan billedskolen ikke afslutte sæsonen med en stor forårsudstilling.

- I stedet laver vi »Vimpler for Fællesskab«. Alle vores elever fra billedskolens online-undervisning har udsmykket og bearbejdet en lang vimpel. Alle vimpler samles på Tinghusplænen og i løbet af fredag eftermiddag, vil det hele komme til at hænge sammen - bogstavelig talt, forklarer billedskolens leder, Else Egsgaard, i en pressemeddelelse.

- I år mødes vi i et fællesværk i byens rum. Med »Vimpler for Fællesskab« vil vi gerne vise, at vi er sammen om at gå på billedskole og sender på denne måde en hilsen til hinanden og til de, som kommer forbi.

Udstillingen af vimpler kan opleves frem til tirsdag 20. april.

Online-erfaring

I denne sæson er det meste af undervisningen foregået online.

- Vi har fået mange erfaringer de sidste par måneder. Vi forsøger derfor også at tilbyde et Billedskole-hold som online-undervisning i næste sæson. Bor man ikke lige i nærheden af et af billedskolens tilbud i Herning, Kibæk, Vildbjerg eller Aulum, kan man dermed alligevel godt gå på billedskole. Konceptet bliver udviklet ud fra de erfaringer, som vi har gjort os de sidste par måneder. Vi synes selv, at vi er blevet rigtig gode til det. Og det er eleverne også, fortæller Else Egsgaard.

- Vi glæder os til at kunne møde børn og voksne på billedskolen i Nørregade 7 inden så længe. Om det så bliver udendørs eller indendørs er ikke så vigtigt. Vi er klar, så snart vi får lov til at åbne igen.

Indlæser debat...