112

Forsøg på manddrab: 32-årig mand blev stukket med kniv i overkrop og hals på Markedspladsen

En voldsom episode udspillede sig mandag aften på Markedspladsen. En 32-årig mand fra Herning er indlagt i Skejby efter knivstikkeri

Udgivet:23. maj 2023, 09.54

Læsetid:1 minut

Det alvorlige knivstikkeri mandag aften fandt sted i området omkring Blå Kors’ varmestue på Markedspladsen. Foto: Henrik Ole Jensen

Martin Hove Thomsen
Journalist
Martin Hove Thomsen
Journalist| mht@herningfolkeblad.dk
Kære læser. Jeg dækker primært sundhedsområdet, men jeg skriver om det meste. Har du et tip til en god historie, eller går du og undrer dig over noget, så tøv endelig ikke med at kontakte mig.
Se flere artikler af Martin Hove Thomsen

HERNING Mandag aften klokken 23.05 blev politiet kaldt ud til Markedspladsen i Herning, da der havde været et alvorligt knivstikkeri ud for Blå Kors’ varmestue.

Ifølge politiet har en 47-årig mand fra Herning stukket en 32-årig mand, som også er fra Herning, i overkroppen og i halsen.

Den 32-årige mand er kommet alvorligt til skade. Han blev først kørt til sygehuset i Gødstrup, men er nu indlagt i Skejby. Politiet oplyser, at hans tilstand er stabil, men at han skal opereres.

Lars Boe Larsen, der er efterforskningsleder hos lokalpolitiet i Herning og Ringkøbing, fortæller, at meget tyder på, at knivstikkeriet udspringer af et internt opgør mellem de to mænd.

- Ud fra de oplysninger vi har kunnet støve op, så tyder det på, at de to mænd har en form for intern relation og konflikt imellem sig, siger Lars Boe Larsen.

- Vi afventer de yderligere undersøgelser, og vi skal afhøre den forurettede, tilføjer efterforskningslederen.

Politiet har anholdt gerningsmanden og ser sagen som et forsøg på manddrab. Den 47-årige mand vil blive fremstillet i et grundlovsforhør i løbet af tirsdagen.

Også gerningsmanden er kommet til skade.

- Han har skader på kroppen og i hovedbunden, oplyser Lars Boe Larsen, som tilføjer, at politiet indtil videre er i tvivl om, hvilke typer skader der er tale om hos gerningsmanden, fordi han endnu ikke er blevet tilset af en læge.