Stor skiftedag på teatret: Team siger farvel til flere ensembleskuespillere

Team Teatret siger farvel til tre ud af fire ensembleskuespillere

6. juni 2019, 16.04

Teams nye ensembleskuespiller, Line Vejgaard Kjær, får sin helt store debut i egenforestillingen »Mombie«. Foto: Mingo Photo

Teater Tirsdag eftermiddag - dagen før valget - præsenterede Team Teatret sit sæsonprogram.

- Sæsonen handler meget om valg. Valg, vi tager som mennesker, eller som samfund, eller som vi burde have taget, eller som andre tager på vegne af os, forklarede teaterleder Dorthe Skøtt Bébe.

Teams ensembleskuespillere har taget deres eget valg. Tre ud af fire af dem forlader teatret inden for kort tid. Sofie Ancher Vea stopper ved månedens udgang, mens Anders Cornelius Zoffmann og Olivia Franciska Fevel Borgels stopper i løbet af den kommende sæson. Stig Reggelsen Skjold fortsætter hos Team.

- Der er skiftedag på Team. Vi kommer til at tage afsked med medlemmer af ensemblet. Anders spiller »Velbekomme« og »Spørge Jørgen«, inden han stopper. Olivia stopper i oktober. I januar kommer der to nye. Line Vejgaard Kjær er ved at færdiggøre sin uddannelse på scenekunstskolen i Odense. Marie Vestergård Jacobsen, der var med i »Det Lille Hus« og »Koldere end her«, kommer med mand og to børn, og ansættes til udgangen af sæson 2021/2022. De danner makkerpar med Stig i et tremands-ensemble indtil videre, forklarede Dorthe Bébe.

En mand ser rødt...