Afsked med populær skoleleder

20. december 2019, 12.53

Gunnar Gasbjerg, skoleleder og leder af daginstitutionen Kaldalen og SFO’en på Skarrild Skole, fik et fint billede af et træ, som er malet af nogle af eleverne og med alle børnenes fingeraftryk på. foto: Privatfoto

Skarrild Der blev sagt farvel til skoleleder Gunnar Gasbjerg over to dage. I onsdags var der afskedsreception, hvor 100 deltagere var mødt op - herunder ansatte, repræsentanter fra kommunen, politikere, skolebestyrelsesmedlemmer, forældre og Gunnar Gasbjergs familie.

I går var det så elevernes tur til sige farvel til skolelederen, der har været på skolen i 19 år. Han blev hentet hjemme i Uhre sammen med sin kone, Bente, og kørt til skolen i Kaldalens bus, Kalle. Elevrådet havde sørget for kaffe undervejs. Alle skole-, børnehave- og vuggestuebørn modtog dem med flag i skolegården, den røde løber var rullet ud, og tronstolen stod klar. Børnehavebørnene gav en gave, ligesom elevrådet have forberedt en tale og overrakte et billede af et træ. Træet var malet af nogle af skolens elever og bar alle skolebørnenes fingeraftryk som blade, der passede fint med, at Gunnar Gasbjerg for år tilbage plantede et lindetræ midt i skolegården, som siden er vokset sig stort.