Corona lukker krybben

24. november 2021, 09.56

Man kan både få en grillet julehotdog og købe ind i boderne, når FDF holder julemarked, men et par aktiviteter er af coronahensyn skåret væk. FOTO: Privatfoto

AULUM Der bliver hverken krybbespil eller luciaoptog, når FDF-kredsen i Aulum på lørdag holder julestue. Til gengæld skal der vises coronapas, og i det hele taget bliver corona-forholdsreglerne en del af julestuen. Mens et par aktiviteter altså er aflyst, er flere boder og aktiviteter flyttet udendørs. Trafikken i kredshuset bliver samtidig dirigeret og ensrettet, så folk ikke går på kryds og tværs.

Både børn, unge og voksne FDF’ere såvel som forældre og andre venner af kredsen i Aulum har gennem et stykke tid været i gang med forberedelserne til julestuen. Der har været folk i skoven for at samle grønt til de mange kranse og dekorationer, der bliver fremtryllet til salg, bolsjer er blevet kogt, småkager bagt, gevinster er blevet indsamlet, og der er gjort klar til at aktiviteter for både børn og voksne, oplyser kredsleder Kirsten Thoftgaard.

Ved samme lejlighed kan FDF’erne vise »deres sted« frem for familie og andre nysgerrige.

Indlæser debat