Herning Teater med musikforestilling: Succesrig duo skildres på de skrå brædder

Herning Teater byder på en aften i musikalsk selskab med succesrigt søskendepar

15. oktober 2020, 11.22

De to medvirkende skuespillere i »Close to you« er Lars Oluf Larsen og Linda Olofsson. Sidstnævnte, som er her på billedet, er uddannet på Göteborgs Musicalakademi og har medvirket i adskillige musicals - blandt andet i hovedrollen som Kim i Miss Saigon, Tarzan og Aladdin på Fredericia Teater, Dance of the Vampires på Det Ny Teater, ligesom hun har optrådt ved sommerkoncert sammen med Stig Rossen. Foto: PR-Foto

HERNING Musikforestillingen »Close To You« er historien om søskendeparret Richard og Karen Carpenter fra Californien i USA. De blev verdens mest succesrige duo i starten af 1970’erne.

Deres karriere endte alt for tidligt og meget ulykkeligt, da Karen Carpenter døde.

Det er Herning Teater, der inviterer, og som i en pressemeddelelse oplyser, at forestillingen kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 27. oktober.

Forestillingen følger den aldrende Richard Carpenter, som en aften hjemsøges af sin afdøde søsters minde.

Mødet mellem det genforenede søskendepar tager publikum på en rejse gennem deres karriere og viser de lyse og mørke sider af historien. De genoplever deres store musikalske succes, der hurtigt gjorde dem verdensberømte med sangen »Close To You« i 1969.

De mest populære sange

På bagsiden af deres enorme succes var deres liv præget af omsorgssvigt, ulykkelige kærlighedsforhold, et løgnagtigt ægteskab, pillemisbrug, sygdom og søskendejalousi i en dysfunktionel familie, styret af en voldsomt dominerende mor.

Dette fik en brat ende i 1983, da Karen Carpenter døde af efterveerne af sin sygdom i en alder af 31 år. Verden mistede dermed endnu en stor stemme.

Forestillingen krydres med 20 af søskendeparrets mest populære sange med blandt andet »Top Of The World«, »There’s A Kind Of Hush«, »Only Yesterday«, »Please Mr. Postman«, »Yesterday Once More«, »Goodbye To Love« og selvfølgelig »Close to You«.