Nyt folketingsår skudt i gang

10. oktober 2019, 10.45

Erling Askjær Jørgensen. Foto: Flemming Hansen

REGERINGSSKIFTE Lad mig begynde med noget meget glædeligt. Lars Løkke er ikke længere formand for Venstre, og Jakob Ellemann Jensen talte på vegne Venstre.

Dermed fik vi en langt fornuftigere tale, end den Lars Løkke leverede under seneste valgkamp. Lars Løkke ville ikke vide af indvandrerkritiske partier som for eksempel Nye Borgerlige, men Ellemann respekterer alle borgerlige kræfter, på fuld demokratisk vis.

Tak til Jakob Ellemann for en god og demokratisk ny linje i Venstre, uden ønske om direkte infiltration mellem Venstre og Socialdemokratiet.

Den nye rene linje fra det nye Venstre er heller ikke en nedgøring af Kristian Jensen, tværtimod. Hans synspunkter er nu meget langt gældende i Venstre.

Og Pernille Vermund leverede en rigtig flot »jomfrutale« i Folketinget, sober og saglig. Hun vil helt sikkert på ordentlig vis føre an i kampen mod, at Danmark skal blive mere og mere muslimsk. Tak.

Klimareduktion på 70 procent. Ja, dette kan man vedtage og prale med, men man har ikke fortalt, hvordan dette fatamorgana skal kunne realiseres. Og megen udledning fra andre lande, vil med luftstrømmene rundt om vores klode også drive ind over »økologiske marker« i Danmark og ramme CO2 fantaster i Danmark.

Den økologiske fantasibølge er ren bluf, som ikke har noget reelt i sig, og det med CO2-reduktionerne kan de ikke realisere, dem der vedtager det.

Men selvsagt er der større fortjeneste ved at sælge økologiske varer end ved at sælge de sunde traditionelle danske fødevarer.

Så selvsagt vil detailhandelen forsøge at holde liv i statsstøttet økologi fantasteri. Og venstrefløjen i folketinget kan så bruge deres taletid på at fremhæve fantasifostret, der benævnes som økologi og »verdens redning«. Ha.

Sorteret ind til fakta var folketingets åbning også præget af mange postulater, som ikke kan realiseres. For eksempel ansættelse af 1000 nye sygeplejersker, som ikke findes. Men ingen påtog sig ansvaret for, at man ikke for mange år siden havde igangsat uddannelse af langt flere sygeplejersker. Lars Løkke svigt.

Mange problemer kunne løses ved, at den effektive arbejdstid for alle blev hævet til 40 timer pr. uge.

Lønmodtagerne og deres fagforeninger har skabt mange problemer i Danmark ved at presse effektiv arbejdstid længere ned end det, der er nødvendigt for at opretholde det velfærdsniveau, man kræver.

Og så skal der være en voksen pædagog pr. tre børn i vuggestuer. Dette bliver en udgift på 110.000 kroner pr. barn i vuggestuerne.

Hvordan i alverden vil man finansiere dette? Skal det til at koste 8000 kroner om måneden at have et barn i vuggestue.

Altså 8000 kroner som udbetalt i løn efter skat. Brutto nok omkring 12.000 kroner om måneden. Luft kastellernes tid er ikke forbi endnu.

Arveafgift? Ja, når en formue er fremskaffet via opsamling af midler, hvor topskatten har ramt hårdt, ja, så skal i forvejen stærkt af skatten reducerede midler tyvstjæles fra de familier, som har oparbejdet en virksomhedskapital.

Tyveri er stadig tilladt i Danmark, når det udføres af en socialdemokratisk regering. At det skader beskæftigelsen og medfører reduktion af eksportindtægter, det forstår man ikke, når man tænker socialistisk.