GreenLab Skive har brug for bedre infrastruktur

10. juli 2020, 10.45

Niels Hansen. Foto: PR-foto

VEJNET Det er en glædelig nyhed for både Greenlab Skive og resten af Midt- og Vestjylland, at selskabet Kirkbi A/S har valgt at investere ikke mindre end 174 millioner kroner i virksomheden Quantafuels, der har adresse i GreenLab Skive. Det er et kæmpe skulderklap til virksomheden og medarbejderne, og det vil i fremtiden også smitte af på lokalområdet og betyde flere arbejdspladser.

GreenLab Skive huser mange af de virksomheder, som arbejder med at løse nutidens og fremtidens udfordringer, og denne investering fra Kirkbi A/S er kun starten. Mange andre virksomheder vil også få investeringer, udvide og få stor succes.

Men den store succes, som GreenLab allerede er, bør også afspejles i flere investeringer i infrastrukturen - både fra kommunernes og regeringens side. I takt med at virksomhederne i GreenLab Skive udvider, bør der også ske en udvidelse af infrastrukturen til og fra GreenLab.

Mange af fremtidens arbejdspladser ligger i GreenLab Skive, og derfor hjælper det ikke noget, at hverken medarbejdere, materialer eller varer skal køre i sneglefart på rute 26 og rute 34.

Kære kommuner og lokale folketingspolitikere: Kom nu i gang og gør jeres til, at virksomhederne i GreenLab Skive ikke skal bremses unødvendigt.