Slagteriet efterlyser ekstra arbejdskraft

Danish Crown vil gerne have flere hjælpende hænder

21. marts 2020, 07.09

Der bliver måske brug for ekstra hænder hos slagteriet i Herning i de kommende uger. Foto: Flemming Hansen

SLAGTERI Hos Danish Crowns Herning-afdeling knokler man løs. Det oplyser Per Laursen, der er produktionsdirektør i Danish Crown Pork, på firmaets hjemmeside.

Han fortæller, at det samlede fravær på Danish Crowns fabrikker er en lille smule over det normale. Vurderingen er, at det først og fremmest er en mindre gruppe af udenlandske medarbejdere, der ikke er på arbejde.

For at sikre produktionen i de kommende uger opfordrer Danish Crown nu folk, der tidligere har arbejdet på slagteri, til at melde sig, hvis de har mod på at give en hånd med, i det tilfælde at der bliver brug for ekstra arbejdskraft.

- Vores faste medarbejdere hænger i, men vi må forberede os på, at vi også kan blive ramt af sygdom, så derfor tager vi dette skridt. På den måde kan vi forhåbentlig sikre, at vi kan opretholde produktionen og leverancerne af fødevarer. Jeg startede selv som ferieafløser i sin tid, så hvis der går nogen derude, der har erfaring med at arbejde på et slagteri, hører vi meget gerne fra dem, siger Per Laursen.

Danish Crown kan endnu ikke sige i hvilket omfang, der bliver brug for ekstra arbejdskraft i de kommende uger.

Derfor skal de interesserede gennem Danish Crowns hjemmeside skrive til eksempelvis Herning-afdelingen, hvis det er her, de i givet fald vil kunne møde på arbejde.