Nye Borgerlige i Herning får ny bestyrelse: Bestyrelsen udvides fra 6 til 10 medlemmer

Partiet Nye Borgerlige i Herning Kommune har fået ny bestyrelse og nye kandidater

Udgivet:30. juni 2020, 09.41

Læsetid:1 minut

Bestyrelsen hos Nye Borgerlige i Herning Kommune var for første gang samlet 24. juni. Fra venstre er det Charlotte Lindhardt (næstformand), Lena de Fries Jensen (kasserer), Dorith Lodahl (sekretær), Niels Erik Raaballe, Jytte Hougesen, Mikael de Fries Jensen (formand og byrådskandidat), Knud Nielsen (folketings- og byrådskandidat) og Margit Mogensen. Kathrine Aastrup (NBU) og Henrik Finn Edtwodth Andersen (byrådskandidat) kunne ikke være med, da billedet blev taget. Foto: Privatfoto

3 år siden

HERNING To dage før hele landet lukkede ned som følge af covid-19, holdt Nye Borgerlige i Herning Kommune generalforsamling med godt 25 deltagere.

Her blev det vedtaget at udvide bestyrelsen fra 6 til 10 medlemmer.

Det oplyser partiet i en pressemeddelelse.

Siden har bestyrelsen planlagt det kommende års arbejde via Skype og konstitueret sig med genvalg af Mikael de Fries Jensen som formand.

De øvrige pladser i bestyrelsen blev indtaget af Charlotte Lindhardt som næstformand, Lena de Fries Jensen som kasserer og Dorith Lodahl som sekretær. Menige medlemmer er Margit Mogensen, Jytte Gad Hougesen, Niels Erik Raaballe, Henrik Finn Edtwodth Andersen, og Knud Nielsen er tilknyttet som folketingskandidat.

Endelig blev Kathrine Grønskov Aastrup valgt som repræsentant for Nye Borgerliges Ungdom (NBU) og skal blandt andet stå for opbygningen af en lokal ungdomsforening.

Næsten 100 medlemmer

Nye Borgerlige i Herning Kommune fortæller i pressemeddelelsen, at man har nydt godt af foreningens fremgang og har næsten 100 medlemmer i de to valgkredse Herning Nord og Herning Syd.

- Vi håber naturligvis på, at vi kan engagere endnu flere medlemmer i de kommende valgkampe, og derudover ligger der en stor opgave i at konsolidere os og lave medlemsarrangementer, udtaler formand Mikael de Fries Jensen og uddyber:

- Nye Borgerlige et blevet en spiller på den politiske bane også i lokalpolitik. Vi stiller med et stærkt hold til kommunalvalget, og vi er klar til at ruske op i det etablerede hyggebyråd i Herning.