EG køber Herning-virksomhed: Syvende opkøb i år

EG overtager softwarevirksomheden InCom i sit syvende opkøb i år

11. august 2021, 12.00

Frank Kragelund Hansen, VP, EG A/S, samt Trine Højer Nielsen, CSO, InCom, og Stefan Max Jensen (t.h.), administrerende direktør hos InCom. De skal i fremtiden arbejde for de samme mål, da EG har købt InCom. Foto: Tony Brøchner

OPKØB EG har gang i den helt store shoppetur. It-virksomheden har i år købt EasyUpdate, FrontAvenue, Front Systems, PM El-Beregning, EnerKey og Zavann. Sidstnævnte blev købt for bare en uge siden, men allerede i denne uge har spenderbukserne været på igen, da man har købt softwarevirksomheden InCom, der fra sit hovedkvarter i Herning står for BoligExtraNet, en admininistrationsløsning til boligsektoren.

Selskabet er stiftet af direktør Stefan Max Jensen, som indtil nu har været eneejer og direktør for de 17 medarbejdere.

- EG repræsenterer dybden i branchen og har den soliditet, som er nødvendig for, at vi kan tilbyde kunderne boligbranchens mest intuitive løsninger fremad. Vi er begge optaget af kundernes oplevelse og kender kundernes behov. EG er et naturligt valg, og jeg glæder mig til at fortsætte det gode samarbejde, siger sælgeren i en fælles pressemeddelelse.

EG-direktør Mikkel Bardram meddeler, at EG kender Herning-selskabet rigtig godt som dygtige kolleger.

- De er kendt for agile og innovative løsninger - som passer perfekt med EGs eksisterende boligløsninger. Det er et køb, der accelererer vores evne til at kunne tilbyde boligadministratorer endnu flere muligheder for let at håndtere de administrative processer og dele information sikkert med deres beboere, siger EG’s administrerende direktør.

En million brugere

EG har over en million brugere i boligdivisionen i dag. Med flere boligbrancheløsninger under samme tag bliver det nu nemmere for boligadministratorerne at samle al kommunikation og administration ét sted.

Selskaberne har samarbejdet siden 2010 og kender derfor hinanden godt i forvejen. EG havde indtil for få måneder siden sit hovedkvarter gennem mange år i netop Herning, hvor også InCom holder til huse.

EG flyttede for nylig afdelingen til Ikast og hovedkvarteret til København.

InCom blev etableret i 2010 og var gazelle-virksomhed i 2016, 2019 og 2020. De fik sidste år et overskud på knap 2,5 millioner kroner.

På InComs hjemmside står der, at kunderne ikke umiddelbart vil opleve ændringer. Man vil fortsat møde de samme medarbejdere og få support som hidtil.

EG og InCom har samarbejdet siden 2010 om fælles techprojekter til større boligadministratorer.

EG købte sidste efterår den københavnske ejendomsteknologi-virksomheden Prosedo.

Stefan Max Jensen får til ansvar at samle Prosedo og InCom til én enhed med fokus på videreudvikling af hele området inden for selvbetjening og kommunikation inden for boligadministration.

Indlæser debat...