Maden skal være til et 12-tal

Køkkenchefen i caféen på kunstmuseet Heart i Birk har ambitioner, men vil også gerne have tid til familien i Sunds

Udgivet:25. august 2019, 14.01

Læsetid:3 minutter

BIRK Bagte peberfrugter, ristede mandler, hvidløg, eddike og citronskal.

Så nemt kan det gøres, når man skal forkæle sine gæster med et stykke smørrebrød med kylling og bacon, og ønsker at give maden lidt ekstra.

Romesco kalder man sammensætningen, der både byder på sødme, varme og fylde, og det er blot et af eksemplerne på, hvad kokken Kalle Ljungar Sødring har taget med sig ind i køkkenet i caféen på kunstmuseet Heart i Birk.

Mad lavet fra bunden...

Få fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter efter introduktionsperioden til normalpris på 89 kr. pr. måned. Opsig når du vil til udgangen af en betalingsperiode. Mindsteprisen er 1 kr.
Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 TIMER

Interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Så kan du se priser her

Mest læste

Erhverv

Se flere

Mest læste på Herning Folkeblad

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere