Maden skal være til et 12-tal

Køkkenchefen i caféen på kunstmuseet Heart i Birk har ambitioner, men vil også gerne have tid til familien i Sunds

25. august 2019, 14.01

Kalle Ljungar Sødring fik et 12-tal på sit grundforløb, hvor han skulle tilberede gris. Det blev fejret med en tatovering på højre arm af ... en gris. Nu slår han sine folder som køkkenchef i caféen på kunstmuseet Heart i Birk, hvor han blandt andet benytter sin mesterkniv. Det er en gave fra 3F, fordi han fik 12 i karakter gennem hele kokkeforløbet. FOTO: PALLE HEERING NIELSEN

BIRK Bagte peberfrugter, ristede mandler, hvidløg, eddike og citronskal.

Så nemt kan det gøres, når man skal forkæle sine gæster med et stykke smørrebrød med kylling og bacon, og ønsker at give maden lidt ekstra.

Romesco kalder man sammensætningen, der både byder på sødme, varme og fylde, og det er blot et af eksemplerne på, hvad kokken Kalle Ljungar Sødring har taget med sig ind i køkkenet i caféen på kunstmuseet Heart i Birk.

Mad lavet fra bunden...