Maden skal være til et 12-tal

Køkkenchefen i caféen på kunstmuseet Heart i Birk har ambitioner, men vil også gerne have tid til familien i Sunds

Udgivet:25. august 2019, 14.01

Læsetid:3 minutter

BIRK Bagte peberfrugter, ristede mandler, hvidløg, eddike og citronskal.

Så nemt kan det gøres, når man skal forkæle sine gæster med et stykke smørrebrød med kylling og bacon, og ønsker at give maden lidt ekstra.

Romesco kalder man sammensætningen, der både byder på sødme, varme og fylde, og det er blot et af eksemplerne på, hvad kokken Kalle Ljungar Sødring har taget med sig ind i køkkenet i caféen på kunstmuseet Heart i Birk.

Mad lavet fra bunden...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind