Svømmetalent gæstede sportsredaktionen

14-årige Caroline Frandsen har i denne uge været i praktik på Folkebladets sportsredaktion

Udgivet:21. april 2023, 16.39

Læsetid:2 minutter

14-årige Caroline Frandsen fra Lind Skole har i denne uge været i praktik på sportsredaktionen på Herning Folkeblad. Foto: Henrik Ole Jensen

Af Caroline Frandsen. Erhvervspraktikant Lind Skole

5 måneder siden

PRAKTIKANT Sport har altid været en stor del af mit liv. Jeg begyndte til gymnastik og svømning i en ung alder. Så jeg har altid været aktiv.

Jeg valgte så gymnastik fra i en alder af otte år, fordi jeg hellere ville svømme.

Når der kom sport på tv’et, blev jeg allerede som lille altid fanget, selv om jeg ikke helt forstod den sport, der var i gang.

Jeg svømmer selv fem gange om ugen på konkurrenceplan. Når jeg er til træning, hygger jeg mig næsten altid. Jeg får lov til at gøre det, jeg elsker, og sammen med alle mine tætteste veninder.

Blue Fox har altid været en del af mit liv. Jeg tror, jeg har været til flere ishockeykampe, end jeg kan tælle til. Jeg var et af de der børn, der bare var der, fordi min far altid var i hallen. Og efter jeg er blevet ældre, er spillet bare blevet mere fængende og spændende.

Når jeg bliver ældre, er min helt store drøm at blive sportsjournalist. Jeg synes, det er mega spændende at få lov til at interviewe andre mennesker omkrig deres helt store passion her i livet. Men også at sidde med noget og så bare fordybe sig i det og formidle det, så andre mennesker også kan blive fanget af noget helt nyt.

I denne uge har jeg oplevet en hel masse. Jeg har været til rigtig meget sport. Tirsdag aften var jeg i Aalborg og se ishockey, hvor Herning Blue Fox vandt den tredje finale.

Onsdag aften var jeg ude at se Ikast Håndbold mod Silkeborg-Voel. Ikast-kvinderne endte med endnu en storsejr på kontoen.

Det sidste sport, jeg var med til i denne uge, var håndboldkampen i aftes i Herning. HC Midtjylland spillede mod Lemvig-Thyborøn, og det endte med at blive en spændende pokalkamp, som HCM vandt 28-25.

Jeg har set en masse god sport, og jeg har presset mine egne grænser. Jeg har fået en oplevelse for livet.