Adele i Boxen: Udsolgt på 31 minutter

Koncerten med Adele i Boxen er udsolgt på en halv time

Udgivet:04. december 2015, 09.38

Læsetid:1 minut

Foto: Colourbox

Elise Patricia Rasmussen
| epr@herningfolkeblad.dk

7 år siden

Op mod 50 håbefulde herningensere måtte gå skuffede hjem fra MCH Herning Kongrescenters billetsalg, da der blev meldt alt udsolgt til Adele i Boxen blot 31 minutter efter billetsalget startede i dag, fredag, klokken 10.00.

Allerede klokken fem i morges havde de første taget plads i køen, som kun voksede frem mod frigivelsen af de attraktive billetter.

Uret på mobilen viste kun 10.04, da det ikke lykkedes billetdamerne bag skranken at finde fire billetter på samme række, mens alle de bedste pladser også var udsolgt kort tid derefter.

Stemningen i MCH Herning Kongrescenter gik fra hyggelig til ængstelig, da rygtet efterhånden spredte sig blandt de godt 100 mennesker, der stadig stod i kø.

Klokken 10.21 sagde computeren nej, hvis billetsalget forsøgte at finde bare to billetter ved siden af hinanden, mens det lykkedes en enkel eller to, der ville til koncert alene, at få en billet.

Ti minutter senere, klokken 10.31 var alle billetter i både Herning og København udsolgt.

Blandt de skuffede herningensere, der måtte gå tomhændende hjem, var der en del forældre, der netop havde håbet på at skaffe den bedste gave under træet til jul.

En enkelt havde endda satset på, at konfirmationsgaven til forårets konfirmand var fundet. De måtte alle nøjes med en plads på ventelisten, og må så håbe på, at nogen springer fra inden 4. maj næste år, hvor Adele går på scenen i Boxen.