Video: Veterantræf i Aulum

I aftes var der veterantræf for motorcykler og biler på dyrskuepladsen

Udgivet:10. august 2018, 12.11

aulum Der var både gode historier og masser af historiske biler og motorcykler, da der i går var veterantræf på dyrskuepladsen i Aulum.

Allerede først på aftenen havde en god flok motorentusiaster fundet vej til pladsen, og bilerne fortsatte med at rulle ind længe efter, at træffet officielt åbnede.

På pladsen var blandt andre Bo Pedersen fra Aulum, der havde taget sin sorte CJ750 motorcykel af mærket Chang Jiang med sig.

- Jeg har haft den i to år, og jeg kan rigtig godt lide historien omkring den her motorcykel, sagde Bo Pedersen og fortalte om motorcyklens kulørte historie, som fører tråde tilbage til Anden Verdenskrig og Sovjetunionen.

Skal man tro Wikipedia, så er den kinesiske motorcykel baseret på den sovjetiske M-72 fra 1956 produceret af IMZ (Irbitski Mototsikletniy Zavod), der igen bygger på en tysk BMW R71 fra 1938.

- Jeg vil ikke have en hurtig maskine, men en cykel med historie, og det har den - men den er en gang rasleværk at køre på, siger Bo Pedersen, der er uddannet automekaniker.

Og en hurtig »cykel« har han da også: en Honda CBR 600.

2CV-varevognen...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind