22-årig Ikast-dreng er direktør i eget firma: Har seks ansatte og forventer millionomsætning

22-årige Frederik Jørgensen fra Ikast har på to år skabt sin egen virksomhed, som håber at omsætte for tre millioner kroner i år

30. maj 2019, 07.28

Navnet Webbler vil om kort tid pryde facaden, hvor virksomheden holder til. Navnet har i øvrigt ikke nogen betydning, fortæller Frederik Jørgensen. ? Foto: Flemming Hansen

Ikast Midt i Ikast på Sieferts plads - i bygningen der tidligere husede Vestjysk Bank skabes der i øjeblikket nogle fine resultater hos den lille virksomhed ved navn Webbler.

Virksomheden er grundlagt af den 22-årige Ikast-dreng Frederik Jørgensen og er i sine første leveår gået fra ingen ansatte til seks mand samt en forventet årsomsætning på tre millioner kroner.

Herning Folkeblad er taget på besøg hos Frederik Jørgensen og Webbler.

Denne fredag morgen slår regnen og blæsten voldsomt ind på glasdøren, hvor virksomheden har hjemme. På samme måde har Webbler også slået sig ind på det midt- og vestjyske marked. Virksomheden sælger annonceringsmuligheder digitalt, og Frederik Jørgensen har altid haft flair for digital markedsføring.

- Det går ud på, at vi kører annonceringer på forskellige platforme for et beløb i en given periode. Noget af det, der konkret sker, er, at man kommer først op på Google ved en given søgning. Derudover rammer man de folk, som tidligere har vist interesse for et givent emne eller produkt, forklarer Frederik Jørgensen.

Lå ikke i kortene...

Læs denne artikel

- og alle andre på Herning Folkeblad fra kun 1 krone

24 Timer

DIGITAL adgang i 24 TimerAdgang til alle artikler i 24 timer

Adgang til debat

Digital

Fuld DIGITAL adgang

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

Adgang til e-avis arkivet

Adgang til debat

Adgang til Forum Søndag

Adgang til underholdning

Adgang til fordele hos Læserklubben