Blue Fox holder buret rent og snupper storsejr over Frederikshavn

Mathias Bau scorede sit første mål, da Frederikshavn blev besejret 4-0

29. september 2020, 21.10

Markus Jensen fanget i 4-0-sejren over Frederikshavn. Foto: Henrik Ole Jensen

ISHOCKEY Efter en skidt sæsonstart med med to store nederlag ser det ud til, at Herning Blue Fox er ved at få skik på spillet.

Tirsdag aften blev det hjemme i Kvik Hockey Arena til den anden sejr på stribe. Efter 2-1 over Odense i fredags, blev det i aften 4-0 over Frederikshavn.

Fra kampens start dominerede Blue Fox med aggressivt forecheck og masser af fart i skøjterne. Stille og roligt kom gæsterne dog stærkt med og fik også i flere omgange truet Simon Nielsen i Blue Fox-målet.

Det var efter et langt Frederikshavn-pres, at Blue Fox kom foran. Mark MacMillan fik fat i pucken dybt egen zone, sendte den op mod blå linje, hvor Cameron Brace kom i fart, modtog pucken og i fart skød forbi Frederikshavn-målmand Mathias Seldrup, der har en fortid i Herning.

En flot scoring af Brace, der er blandt Metal Ligaen i lige præcis den disciplin.

Se også:
Se alle billederne: Blue Fox dominerede og vandt 4-0
+Abonnement

Ingen mål i anden periode

Anden periode forblev målløs, men intens. Der var masser af tunge tacklinger og måske en lille overvægt i chancer til nordjyderne, men Simon Nielsen bed godt fra sig i målet.

Tredje periode var blot 44 sekunder gammel, da Blue Fox kom på 2-0. Det var Mathias Bau Hansen, der fik scoret sit første Metal Liga-mål for »blårævene«. Målet var næsten en gentagelse af scoringen fra første periode. Denne gang var det Cameron Brace, der spillede Mathias Bau fri helt ude i højre side på blå linje. Han trak mod mål og afsluttede mellem benene på Mathias Seldrup. En perfekt start på de sidste 20 minutter.

Herfra dominerede hjemmeholdet da også resten af perioden, og Mark MacMillan satte trumf på til 3-0 fem minutter før tid. Han listede fri ved bageste stolpe og kunne sende en løs puck i nettet.

I kampens sidste minutter satsede Frederikshavn uden målmand, og det straffede Morten Poulsen ved at score i det tomme net til 4-0.

Næste kamp for Blue Fox er på fredag i Aalborg.