112

Efterlysning: Politiet ønsker hjælp fra vidne i bil i Tjørring

Politiet mener, at vidnet har observeret yngre mands vanvidskørsel i lyskryds søndag aften

10. oktober 2019, 07.33

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

HERNING Lokalpolitiet i Herning mangler at få kontakt til et vidne, som kørte bil i Tjørring søndag aften i tidsrummet mellem klokken 21.20 og 21.30.

Vidnet kan ligge inde med oplysninger, som politiet skal bruge i forbindelse med en biljagt, der blandt andet skete gennem krydset, hvor Hilmar Sølunds Vej og Vesterholmvej støder op til Tjørring Hovedgade og Holstebrovej.

Læs også
Højgravid bilejer efter vanvidskørsel i Herning: Vi står helt magtesløse
+Abonnement

Et andet vidne har fortalt, at han så en bil, som holdt på Tjørring Hovedgade med fronten i sydgående retning i krydset.

Der var grønt lys for den nord-sydgående trafik i krydset, men bilisten holdt muligvis tilbage, fordi føreren så de blå blink fra politibilen.

En anden mulighed er, at bilen holdt for rødt lys i venstresvingsbanen. Det kunne vidnet ikke se.

Mens bilen holdt i krydset, kom den bil, som politiet ønskede at standse, susende over krydset for rødt lys. Det har det andet vidne forklaret politiet.

Vidnet har også fortalt, at der stod gnister fra bilen, sandsynligvis fordi, at bilens bund ramte asfalten, og de gnister mener politiet, at den holdende bilist ikke kan have undgået at observere.

En 19-årig mand fra Horsens blev søndag aften anholdt og sigtet for at udsætte andre for nærliggende fare for liv eller førlighed.

Han blev mandag varetægtsfængslet i fire uger efter et grundlovsforhør. Han kærede ikke kendelsen til landsretten.

Læs også
Vild biljagt gennem Herning: Politibil endte i grøft