Lav dit eget tryk: Børn skal have fingre i kunsten

16. september 2021, 11.13

Søndag kan børn lave deres eget linoliumstryk i Vestjyllands Kunstpavillon i Videbæk. Der er tilmeldingsfrist i dag. Foto: Angelina Owino

Videbæk I forbindelse med udstillingen »Arne Haugen Sørensen - det grafiske værk« holder Vestjyllands Kunstpavillon og Arne Haugen Sørensen Museum søndagscanapé og værksteds-workshops for børn og deres familier. Det sker på søndag, 19. september.

Linoleums-aktiviteten er gratis, og er et tilbud fra Ringkøbing-Skjern Kommune, som har inviteret den grafiske billedkunstlærer Pernille Bruhn til at hjælpe med aktiviteten. Det eneste det kræver er, at man tilmelder sig.

Canapeerne består af fire forskellige lækkerier og en kop kaffe eller en vand. Det skal bestilles, når man tilmelder sig efter først til mølle. Der er 80 pladser i caféen og plads til cirka 20 i værkstedet ad gangen.

Man skal være fra seks år for at deltage i aktiviteten. Man kan prøve at lave sit eget linoleumstryk og få̊ sit kunstværk med hjem. I værkstedet er der linoleums-redskaber og linoleumsplader.

Man kan afprøve processen omkring at skære en linoleumsplade, og hvordan man med tryksværte, trykker det billede man har udskåret. Kunstværket må man tage med hjem.

Der er forklæder man kan låne og al trykning sker under opsyn. Man må̊ spørge alt det, man har lyst. Sidste frist for tilmelding er i dag, torsdag.

Indlæser debat...