25-årsjubilæum hos Dagrofa

Udgivet:08. juni 2023, 12.26

Læsetid:1 minut

Torsdag 22. juni kan service­medarbejder Danni Barslund Christensen fejre 25-årsjubilæum hos Dagrofa Logistik. Foto: Privatfoto

4 måneder siden

JUBILÆUM Torsdag 22. juni kan servicemedarbejder Danni Barslund Christensen, Ulfborg, fejre 25-årsjubilæum hos Dagrofa Logistik a/s i Herning.

Inden sin ansættelse hos Dagrofa arbejdede han i en årrække som altmuligmand på et trælastlager i Ikast, hvor man producerede møbler på maskiner.

Under sin ansættelse hos Dagrofa har han arbejdet i flere af virksomhedens lagerafsnit - både som ekspedient på det store bloklager og i højlageret, der bestod af reoler op i otte meters højde, hvori der blev lagret småting, og hvor ekspeditionen foregik i specielle højlagertruck. Derudover har han haft opgaver i tobaksekspeditionen og de seneste år som truckfører, hvor det daglige arbejde består i servicering og opfyldning af varer på ekspeditionspladser klar til ekspedition.

Endelig har Danni Barslund Christensen arbejdet både på dag- og nathold, heraf sammenlagt 13 år nat.

Under sin ansættelse har han sideløbende dygtiggjort sig ved deltagelse i en række kurser, ligesom hans interesse for fagligt arbejde betyder, at han er valgt til arbejdsmiljørepræsentant for lageret samt suppleant for tillidsrepræsentanten. Derudover sidder han i HK’s sektorbestyrelse.

I fritiden er en af Danni Barslund Christensens helt store passioner at skrive og tegne tegneserier, hvor han i samarbejde med andre indtil videre har udgivet 10 tegneserier.

Derudover nyder han meget gerne vinylmusik, der spilles højt og helst i alle døgnets vågne timer.

I sommertiden bruges fritiden sammen med familien, hustruen Mette og sønnerne Kasper og Liam, ved enten fjord eller strand til at paddleboarde, svømme eller bare nyde det gode vejr.

Derfor planlægger familien da også at flytte fra Ulfborg og dermed endnu tættere på vandet nærmere betegnet til Sdr. Nissum.

Ferien byder ofte på hytteture til Nordjylland med ren hygge og afslapning, en tur i zoo og ikke at forglemme en tur på vandet med paddleboard.