Ny talenttræner til FCM: Henter tidligere topspiller i Silkeborg

Anders Veller, med fortid hos Silkeborg, er ny talenttræner

31. juli 2020, 16.49

Anders Veller udskifter Silkeborg med FCM. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

FODBOLD Lørdag er den første officielle arbejdsdag for FC Midtjyllands nye talenttræner, Anders Veller, der er hentet hos lokalrivalerne Silkeborg IF.

Som aktiv nåede den nu 39-årige tidligere forsvarsspiller 67 førsteholdskampe for SIF, inden skader tvang ham til at indstille karrieren.

I FCM bliver Anders Veller en del af klubbens såkaldte transitionsteam, der har til formål at sikre udvikling og rådgivning af akademitalenter, der står ved overgangen til seniorfodbold.

- Anders er en dygtig træner, der har nogle åbenlyse styrker i transitionsfasen, som vi ved er vanskelig for mange unge spillere, påpeger klubbens sportschef, Svend Graversen, til fcm.dk.

Den nye FCM-træner, der har status af A+-træner, har i en årrække været involveret i talentudviklingen i Silkeborg IF, hvor han blandt andre arbejdede sammen med senere profiler som Kasper Dolberg og Robert Skov.

- Jeg er blevet mødt af en enorm vilje, tro og entusiasme, og det bekræfter mig i, hvorfor FC Midtjylland på mange parametre har været dygtige i en meget lang periode. Dét skal jeg nu være en del af, siger Anders Veller.