Præcisering om konkurs

Udgivet:29. december 2021, 09.47

Læsetid:1 minut

Frøskovparken. Foto: Flemming Hansen

1 år siden

PRÆCISERING Artiklen om Frøskovparkens udvikling i Herning Folkeblad tirsdag 28. december har fået entreprenør Peder Jørgen Jeppesen til at præcisere et par ting, der har kunnet give anledning til misforståelser.

Læs også
Sådan gik det spøgelsesbyen: Frøskovparken i Tjørring er blevet et fint villakvarter
Abonnement

Entreprenøren oplyser, at han var direktør for selskabet JTE Holding ApS, som gik konkurs, inden Nybolig overtog salget af byggegrundene i Frøskovparken. Det skal hermed tydeliggøres, at der således ikke var tale om en personlig konkurs.

Endvidere fastslår Peder Jørgen Jeppesen, at han ikke personligt havde lånt penge af Fionia Bank til husbyggeriet i Frøskovparken - og heller ikke personligt skyldte penge til andre, men at det også var hans virksomhed, der havde optaget lånet.

Entreprenøren påpeger også, at det ikke var ham personligt, der havde lånt 175 millioner kroner af Alex Brask Thomsen - men derimod hans virksomhed, Pasea ApS, der senere blev overtaget af arvingerne efter Alex Brask Thomsen.

Peder Jørgen Jeppesen oplyser, at Brask Thomsen Stiftung fik retsligt medhold i ejerskabet til Pasea ApS, fordi arvingerne efter deres overbevisning havde stemmeretten på anparterne.

Det skete på trods af, at der ingen misligholdelse havde været fra hans side.

Ifølge Peder Jørgen Jeppesen overtog arvingerne dermed en god forretning, som arvingerne har tjent mange penge på siden.