To Herning-værksteder går med i kæde

Carmax Herning og Byskov Biler bliver begge en del af den landsdækkende værkstedskæde CarPeople

19. november 2019, 13.00

Byskov Biler og Carmax Herning bliver en del af kæden CarPeople. Foto: PR-Foto

ERHVERV Autoværkstederne Carmax Herning og Byskov Biler har lavet en aftale med værkstedskæden CarPeople. Ved at indgå aftale med CarPeople vil de to værksteder i Herning indgå i et tæt samarbejde med både hinanden samt de andre værksteder i kæden, der alle er en del af CarPeoples netværk.

- Vi glæder os til at blive en del af CarPeople, da der er et godt samarbejde med et lidt familiært bånd mellem de forskellige værksteder, hvor man hjælper hinanden på kryds og tværs, og fordi der er forskellige netværksmøder, hvor man kan sparre med hinanden, hvis man har en udfordring, udtaler Jakob Byskov Lind, fra Byskov Biler i en pressemeddelelse.

Mulighed for at hjælpe hinanden

Netop samarbejdet er essentielt blandt CarPeople-medlemmer, og med to nye CarPeople-værksteder i Herning, bliver der ekstra god mulighed for at arbejde sammen og hjælpe hinanden, mener indehaverne af de to autoværksteder.

- At vi begge er placeret i Herning, tror jeg da, kommer til at betyde, at vi føler, at vi hører lidt mere sammen end nogle af de andre værksteder - selvom vi ikke har mødt hinanden endnu, og er placeret relativt langt fra hinanden i Herning. Men det er meget muligt, at vi får et lidt tættere samarbejde; hvis vi en dag har meget travlt her og ikke kan nå en kunde, kan vi foreslå dem, at de kører ud til det andet værksted og omvendt, fortæller Jakob Byskov Lind.

Udover det nye netværk og samarbejde vil de to værksteders kunder nu også kunne opleve, at de får vejhjælp og landsdækkende service, hvilket betyder, at uanset hvor i landet de får behov for hjælp og service på bilen, så kan man køre eller blive kørt til det nærmeste CarPeople-værksted, som løser problemet.

Nem online-hjælp

- Vi vil som CarPeople-værksteder servicere alle de kunder, som kommer her forbi og har behov for hjælp med bilen. Er der nogle problemer, kan vi altid kontakte hinanden eller andre værksteder i netværket - ligesom de også kan kontakte os. Det er meget professionelt, udtaler Ronny Mortensen fra Carmax Herning.

Ud over muligheden for vejhjælp samt landsdækkende service og garanti har de hos Byskov Biler et stort fokus på, at det nye samarbejde med CarPeople også vil betyde nem, online booking for kunderne.

- Vores kunder kan sidde hjemmefra og booke deres service, hvis det er det de vil. Det betyder at vi på længere sigt regner med, at det også giver os noget tidsbesparelse, samtidig med at det er lettere for kunden, siger Jakob Byskov Lind og fortsætter:

- Derudover kommer det også til at komme vores kunder til gode, at vores mekanikere nu skal have flere uddannelser. Vi har ikke lavet et samarbejde med CarPeople, fordi vi manglede kunder, men fordi vi gerne vil højne kvaliteten af vores arbejde endnu mere og styrke uddannelsesniveauet på vores ansatte og dermed blive en stærkere virksomhed.

Vil også sælge nye biler

Som en del af CarPeople forbliver servicen i Carmax Herning den samme, som den altid har været, fastslår Ronny Mortensen.

- Vi ser os selv som et troværdigt værksted med høj service - og sådan bliver det ved med at være. Men som medlem af CarPeople kommer vi også løbende på efteruddannelse, så vi kan klare selv de nyeste biler og kan blive endnu bedre, uddyber Ronny Mortensen.

Hos Carmax Herning har de flere års erfaring som mekanikere, men havde et ønske om også at sælge nye biler til deres kunder - og netop derfor var det ekstra oplagt for værkstedet at lave et samarbejde med CarPeople.

- Vi blev en del af CarPeople for at kunne gøre noget mere i salget af biler. Nu kan vi gå fra at sælge brugte biler til også at kunne sælge nye biler, og så synes vi, at vi bliver en del af en mere fleksibel kæde med CarPeople. Vi ser derfor frem til et godt samarbejde med dem, da de også har et stort fokus på bilsalg og kan hjælpe os med køb af biler til videresalg til vores kunder, forklarer Ronny Mortensen.