Flammen lukker alle restauranter på søndag

11. september 2019, 08.07

Foto: Pr-foto

HERNING I dette efterår er det 10 år siden, at den første Restaurant Flammen slog dørene op. Det fejrer restaurant-kæden ved at invitere alle medarbejdere til en stor fødselsdagsfejring på søndag.

Det kommer også til at betyde, at alle 16 restauranter i hele landet holder lukket på søndag.

Restaurant Flammens over 700 medarbejdere har derfor fået fri fra servering, madlavning og opvask på søndag, hvor de i stedet bliver hentet i busser og kørt fra nær og fjern til Hotel Kolding Fjord, hvor fødselsdagsfejringen foregår.

- Den udvikling, Flammen har gennemgået, er i allerhøjeste grad vores mange dygtige medarbejderes fortjeneste, så derfor skal de naturligvis være med til at fejre fødselsdagen, siger Flammens administrerende direktør, Piet Klein i en pressemeddelelse.

- Vi ser det samtidig som en god mulighed for at møde hinanden og skabe et fællesskab på tværs af organisationen, uanset hvor i landet man arbejder, eller hvilken stilling man har, siger Piet Klein yderligere.

Ud over festmiddag og musik med blandt andre Emil Stabil skal restauranterne dyste mod hinanden i teambuilding-duellen Flaming Games, ligesom der er afsat tid til et strategiseminar, fortæller direktøren.

Restaurant Flammens helt præcise fødselsdag er tirsdag 19. november.