Lokalt investeringsfirma får ny stor aktionær

15. maj 2020, 15.13

Kim Andreasen (t.v.) og virksomhedens stifter Michael Krogh Andersen er to af de øvrige aktionærer i Investerings­-Rådgivning A/S. Foto: Flemming Hansen

OPKØB Investeringsselskabet Strategic Investments A/S har foretaget et strategisk opkøb på 15 procent af Fondsmæglerselskabet InvesteringsRådgivning A/S i Herning. Opkøbet er godkendt af Finanstilsynet, oplyser parterne i en pressemeddelelse.

De 15 procent er en tidligere partners aktiepost, og opkøbet betyder derfor et skifte fra en passiv aktionær til en aktiv investor. Strategic Investments A/S bliver en uafhængig 15 procent aktionær. Derudover er bestyrelsesformand for Strategic Investments A/S, Peter Ott, tiltrådt som ny bestyrelsesformand hos Fondsmæglerselskabet InvesteringsRådgivning A/S.

- Vi ser frem til samarbejdet og er sikre på, at det vil kunne skabe vækst, samt stille os stærkere i det uafhængige kapitalforvaltnings marked. Ydermere vil samarbejdet kunne styrke vores investeringsmæssige kompetencer, udtaler administrerende direktør hos InvesteringsRådgivning, Peter Kubicki.

Strategic Investment A/S har hovedkontor i København og er børsnoteret på Københavns Fondsbørs. InvesteringsRådgivning A/S har hovedsæde i Herning og kontor i København og forvalter cirka 1,1 milliarder kroner for private investorer, virksomheder, fonde og professionelle investorer.