Legendarisk britpop-band kommer til Herning

20. april 2021, 07.24

Suede med Brett Anderson i front gæster Herning næste år. Foto: Nordfoto

HERNING Det legendariske britpop-band Suede, der særligt er kendt for kæmpehittet »Beautiful Ones«, kommer til Herning 7. maj 2022 for at spille i kongrescentret. Det fortæller MCH i en pressemeddelelse.

Efterspørgslen var enorm, da Suede i begyndelsen af 2020 annoncerede den imødesete 'Coming Up Tour'. En tour, hvor gruppens anmelderroste tredje album spilles i sin helhed, og hvor det danske stop i første omgang var en enkelt koncert i Falkoner Salen i København. Efter ganske få minutter var billetterne revet væk, og netop den reaktion vidner om den helt særlige position, Suede har haft i Danmark i knap tre årtier. Derfor er det godt nyt for de mange danske fans, at Suede nu også lægger vejen forbi Koncertsalen i MCH Herning Kongrescenter, hvor der er lagt op til et brag af en ståkoncert 7. maj 2022:

- Det har længe været et stort ønske at få en koncert på plads med Suede, som for mange er indbegrebet af den enorme britpop-bølge i 90'erne. Det er fantastisk, at det nu er lykkedes, og vi glæder os over at kunne give flere danske Suede-fans muligheden for et live genhør med alle klassikerne, siger Rasmus Kragh Hansen, projektleder i MCH.

Billetsalget begynder fredag 23. april.

Indlæser debat...