Tre ting, vi lærte af kampen: Kynisme, ekstra midtbanepower og stjerne bagerst i køen

En tæt kamp mod Brøndby blev afgjort til FC Midtjyllands fordel - for tredje gang ud af tre mulige i sæsonen

5. april 2021, 22.43

FCM var stærkt besat på midtbanen med Mikael Anderson (i.m.), Frank Onyeka (t.v.) og Jens-Lys Cajuste (ikke med på billedet). Foto: Henrik Ole Jensen

FODBOLD FC Midtjylland snuppede førstepladsen i Superligaen tilbage med søndagens 1-0-sejr over Brøndby på MCH Arena. Det tætte topopgør havde flere iøjnefaldende detaljer - her er noget af det, vi lagde mærke til:

1. Kynisme vinder mesterskaber

To gange i dette forår har FC Midtjylland spillet hjemme mod Brøndby, og begge gange er det sluttet med en smal 1-0-sejr til de forsvarende mestre. Sammenligningen rækker også til, at det snildt kunne være endt anderledes. Begge opgør har været tætte, og der har også været store chancer til Brøndby. Men FCM har haft kynismen til at slå til, når muligheden bød sig, og til kun at give få chancer væk. Og så har marginaler også været med - Brøndby rante træværket to gange i søndagens kamp. Kynisme er også en nøgleingrediens, når der skal titler på bordet. Læg desuden dertil, at også efterårets udekamp i Brøndby var tæt - her scorede FCM sejrsmålet til 3-2 i overtiden.

2. Ekstra arbejdskraft på midten...

Læs denne artikel

- og alle andre på Herning Folkeblad fra kun 1 krone

24 Timer

DIGITAL adgang i 24 TimerAdgang til alle artikler i 24 timer

Digital

Fuld DIGITAL adgang

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

Adgang til e-avis arkivet

Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos Læserklubben