Hør podcasten: Fra succes i Aalborg til succes for dansk ishockey

Den tidligere Pirates-direktør Thomas Bjuring har i snart tre år været kommerciel chef i Danmarks Ishockey Union

Udgivet:17. marts 2023, 14.26

Læsetid:1 minut

Thomas Bjuring gik i 2020 fra succesrig direktør i Aalborg Pirates til en stilling som kommerciel chef i Danmarks Ishockey Union. Han har blandt andet været med til at lande en ny lang tv-aftale. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Thomas Damm
Journalist| +45 96 26 37 17 | tbd@herningfolkeblad.dk
Thomas Damm
Journalist| +45 96 26 37 17 | tbd@herningfolkeblad.dk
Jeg har været sportsjournalist på Folkebladet siden 2006. Har især fokus på ishockey. Er (desværre) ikke selv særligt sportsligt anlagt ... Født og opvokset i Aarhus så holder altid lidt øje med de hviie' fra Fredensvang. Tip mig gerne om stort og småt fra den lokale sportsverden!
Se flere artikler af Thomas Damm

ISHOCKEY Det går på rigtigt mange måder godt for dansk ishockey for tiden. Det mener i hvert fald Thomas Bjuring, der i snart tre år har været kommerciel chef i Danmarks Ishockey Union. I den rolle har han senest været med til at lukke en seks år lang tv-aftale for Metal Ligaen. Før det var han direktør i Aalborg Pirates.

- Med de ting, som vi har implementeret over de sidste år, og som vi er nået i mål med, har fundamentet for dansk ishockey aldrig været stærkere. Og med det blus, der skal sættes under udviklingen nu, vil det kun flytte ishockey yderligere, siger Thomas Bjuring til Sport Hernings podcast »Cross Checking«.

Podcasten kan høres gratis på sportherning.dk.

Thomas Bjuring minder blandt andet her om, at ishockey faktisk er en større tilskuersport end håndbold, selv om ishockey ofte bliver omtalt som en nichesport.

Har flest tv-kampe

- Men jeg ynder jo at sige, at den tv-aftale, vi har haft de sidste par år og som nu er mundet ud i en ny aftale, betyder, at vi med 265 kampe transmitteret hver sæson er den danske liga, der har flest tv-kampe. Helt personligt måler jeg os også hele tiden op mod både fodbold og håndbold. Jeg ved ikke, hvordan holdningen er ude i alle klubberne, men for mig personligt synes jeg bestemt, vi skal måle os mod dem, understreger Thomas Bjuring.

Hør podcasten helt gratis på dette link:

Læs også på sportherning.dk
<span>Podcast:</span> Dansk ishockey har aldrig kommercielt stået et bedre sted. Ny lang tv-aftale og et succesrigt billetsamarbejde er nogle af hjørnestenene <span>Podcast:</span> Dansk ishockey har aldrig kommercielt stået et bedre sted. Ny lang tv-aftale og et succesrigt billetsamarbejde er nogle af hjørnestenene
Læs også på sportherning.dk:
Podcast: Dansk ishockey har aldrig kommercielt stået et bedre sted. Ny lang tv-aftale og et succesrigt billetsamarbejde er nogle af hjørnestenene

Indlæser debat