Mental Talk indtager København - se debatterne her

Som optakt til Mental Talk i Herning senere på året er der tirsdag et event i København

Udgivet:30. maj 2023, 14.36

4 måneder siden

HERNING/KØBENHAVN Forberedelserne til dette års udgave af Folkemødet om Mental Sundhed er i fuld gang, og ambitionerne er store i den anden udgave af Folkemødet, som gennemføres sidst i august. Der er nedsat et sekretariat af erfarne kræfter, og der satses stort på at gøre Mental Talk kendt i hele landet.

Folkene bag Mental Talk deltager i KL´s Social og Sundhedsforum, hvor der deltager omkring 1200 kommunalpolitikere og embedsmænd i de to dage som konferencen varer. Mental Talk er repræsenteret med en stand, og målet er at etablere og befæste Mental Talk, så der kan trækkes endnu flere end de knap 14.000 mennesker, der besøgte Herning ved sidste års event.

I dag - tirsdag - vil Mental Talk sammen med Altinget gennemføre en optakt i Altingets gård, der ligger tæt på Christiansborg. Dette event bliver livestreamet på Altingets kanaler og på Mentaltalk.dk - og du kan efterfølgende gense debatterne i videoen ovenfor.

Denne aftale er kommet i stand med hjælp fra Kommunikationsbureauet Ørum Advice, der har en partnerskabsaftale med Altinget, et af landets største medier indenfor det politiske medielandskab.

- Jeg er meget glad for, det er lykkedes at kommet i mål med denne aktivitet sammen med Altinget. Mental Talk er en vigtig Herning-begivenhed, og ambitionerne er store. Vi skal ud over kommunegrænsen og engagere endnu flere mennesker, der ønsker at være med til at bryde tabuer om mental sundhed. Det er enormt meningsfuldt, siger Per Ørum, direktør for Ørum Advice, der har ansvaret for kommunikation, marketing og presse hos Mental Talk.

Prominente navne til Herning

Arrangørerne vil ikke løfte sløret endnu for hvilke navne, der kommer til Herning under Folkemødet, men der er tale om flere prominente og kendte danskere, som vil være med til at skabe opmærksomhed omkring den mentale sundhed, et område der vedrører rigtigt mange mennesker.

Der er som nævnt indledningsvis nedsat et sekretariat til at forberede den anden udgave af Mental Talk, og de første frivillige har tilmeldt sig via hjemmesiden.