Lokal vovehals klar til første motorcross-show

17. juli 2020, 12.16

Freestyle motorcross-kører Alex Porsing lavede et livsfarligt stunt, da han sprang over sankthansbålet i Kibæk sidste sommer. foto: Tom Laursen

KIBÆK Alex Porsing fra Kibæk bliver den første motocross-akrobat i verden, der atter optræder for publikum, efter corona-epidemien lagde hele underholdningsbranchen ned.

Motocross-showet bliver vist lørdag i Cirkusland i Slagelse. Alex Porsing vandt sidste år »Danmark har talent« på TV2. Lige nu er han aktuel med sin egen tv-serie »Drengerøv i verdensklasse« på Dplay.

I år skulle Alex og hans freestyle motorcross-team have rejst Danmark rundt med Cirkus Arena og optrådt i deres 65 års jubilæumsforestilling. Men det blev aflyst to uger før den store premiere på grund af corona-krisen.

Alex Porsing siger, at han er helt klar.

- Jeg har holdt mig i gang under den her corona-lockdown og brugt tiden på at træne nye tricks, så jeg er varm og klar til at komme i gang. Jeg glæder mig over, at det kan lykkes at optræde med FMX i cirkusland, og at jeg kan gå forrest for branchen med det første FMX-show i verden, efter coronakrisen startede. Det bliver vildt, siger han.