Løs udlændingepolitikken fra bunden

23. april 2021, 13.44

Mogens Aaby. Foto: PR-foto

SYRIEN En opgørelse fra Justitsministeriet viser udviklingen i sigtelser og dømte voldtægtsager i Danmark. Udviklingen fra 2012–2020 er bemærkelsesværdig, men desværre ikke på den positive måde. Opgørelse viser, at der i 2020 er faldet dom i 217 voldtægtssager, hvor det fremgår at hver fjerde dømte voldtægt er begået af udlændinge uden dansk statsborgerskab.

Man sidder med en følelse af vrede, når man fra start har råbt vagt i gevær overfor den katastrofale migrantkrise, der fandt sted i 2015, hvor den daværende regering hovedløst lod syrerne vandre ind over den danske grænse.

Og vi kan nu konkludere, at vores bekymringer holdt stik, og desværre er det danskerne, der må betale prisen.

En vellykket integration vurderes oftest på baggrund af beskæftigelsen, og der må vi igen se realiteterne i øjnene. Ikke nok med at syrerne er overrepræsenteret på listen af dømte voldtægter. De ligger også nederst på listen, når det kommer til arbejdsmarkedstilknytning. Kun 39,4 procent af de syrere, der kom til Danmark i 2015, er i arbejde. Altså over 60 procent på forsørgelse. Disse tal bør give incitament til at skride til handling.

I Nye Borgerlige har vi fra start af været klar over, hvad der skal til for at løse udlændingepolitikken fra bunden. Løsningen er såre simpel. Der skal sættes en stopper for spontan asyl, udlændinge skal forsørge sig selv, og kriminelle udlændinge skal udvises konsekvent og efter første dom.