Lastbil i grøften på trafikeret vej: Politiet opfordrer til at finde andre veje

Lige over middag kørte en lastbil i grøften på Brandevej. Der var tale om et solouheld, hvor den ene diselolietank blev revet af

Udgivet:11. maj 2022, 13.25

Læsetid:1 minut

Det så dramatisk ud, da en lastbil med anhænger havnede i grøften på Brandevej nær Ikast. Foto: Flemming Thulstrup

Mikkel Korsgaard Christensen
Journalist| mkc@herningfolkeblad.dk

IKAST Brand & Redning Midtvest rykkede kort efter klokken 12 ud til et solouheld på Brandevej fire kilometer udenfor Ikast.

En lastbilchauffør havde mistet kontrollen over lastbilen og endte herefter i grøften. Ingen kom til skade ved uheldet, men hændelsen medførte, hvad indsatsleder Leon Nielsen kalder en mulig »mindre forurening«.

- Lastbilen kørte med en anhænger med fiskefoder, og på en måde mistede lastbilchaufføren kontrollen over køretøjet og endte i grøften med både lastbil og anhængeren, fortæller Leon Nielsen.

Læs også
<span>Brandevej er igen farbar efter solouheld med lastbil:</span> Bliver dog senere delvist afspærret igen <span>Brandevej er igen farbar efter solouheld med lastbil:</span> Bliver dog senere delvist afspærret igen
Læs også:
Brandevej er igen farbar efter solouheld med lastbil: Bliver dog senere delvist afspærret igen
Den ene kørebane var spærret i timevis på grund af den havarerede lastbil, så politiet måtte dirigere trafikken. Foto: Flemming Thulstrup

Han tilføjer, at den ene af to dieselolietanke blev revet løs ved uheldet.

- Vi har været ude for at samle det op, så vi undgår en mulig forurening. Vi har taget, hvad vi kunne få øje på, men miljøvagten kommer efterfølgende for at sikre, at der ikke ligger dieselolieudslip omkring uheldsstedet, siger Leon Nielsen.

- Det ser mere dramatisk ud med en lastbil i grøften, end det var, og der er styr på situationen, tilføjer indsatslederen.

Uheldet skabte næsten med det samme en flaskehals på den trafikerede Brandevej. Den ene kørebane var spærret, så politiet var ude for at regulere trafikken.

Indlæser debat