40 blomstrende år i gartneriet

Ægteparret Lundager startede med gulerods-salg i vejkanten. 40 år senere står deres gartneri med 11 store drivhuse og fejrer jubilæum i weekenden

Udgivet:25. april 2018, 09.53

Læsetid:2 minutter

TIMRING At træde ind i et af de 11 drivhuse hos Lundagers Gartneri er som at træde ind i en tidløs blomsterverden med farverige indtryk og behagelige dufte fra rækkerne af krydderurter.

Derfor kommer kunderne også fra hele landet for at handle - og for at suge indtryk til sig, fortæller Ole Lundager, der sammen med sin hustru, Elly Lundager, fejrer gartneriets 40-årsjubilæum i weekenden.

- Folk kan gå rundt mellem blomsterne i timevis. De påstår, at de bliver i så godt humør af det, siger han med et smil, der afslører, at han også selv er i ganske godt humør.

- Ja, det er jeg. Det er en livsstil at være gartner. Det er i hvert fald ikke et otte til fire-job, så drivkraften er, at man skal kunne lide det.

Fra grise til blomster...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind