40 blomstrende år i gartneriet

Ægteparret Lundager startede med gulerods-salg i vejkanten. 40 år senere står deres gartneri med 11 store drivhuse og fejrer jubilæum i weekenden

Udgivet:25. april 2018, 09.53

Læsetid:2 minutter

TIMRING At træde ind i et af de 11 drivhuse hos Lundagers Gartneri er som at træde ind i en tidløs blomsterverden med farverige indtryk og behagelige dufte fra rækkerne af krydderurter.

Derfor kommer kunderne også fra hele landet for at handle - og for at suge indtryk til sig, fortæller Ole Lundager, der sammen med sin hustru, Elly Lundager, fejrer gartneriets 40-årsjubilæum i weekenden.

- Folk kan gå rundt mellem blomsterne i timevis. De påstår, at de bliver i så godt humør af det, siger han med et smil, der afslører, at han også selv er i ganske godt humør.

- Ja, det er jeg. Det er en livsstil at være gartner. Det er i hvert fald ikke et otte til fire-job, så drivkraften er, at man skal kunne lide det.

Fra grise til blomster...

Få fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter efter introduktionsperioden til normalpris på 89 kr. pr. måned. Opsig når du vil til udgangen af en betalingsperiode. Mindsteprisen er 1 kr.
Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 TIMER

Interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Så kan du se priser her

Mest læste

Erhverv

Se flere

Mest læste på Herning Folkeblad

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere