Lind klar til byfest: Ølsmagning og revy inden den afsluttende balfaldera

Udgivet:08. september 2021, 09.52

Læsetid:1 minut

Høstmarkedet er et af de faste punkter ved Lind Byfest, og i år finder arrangementet sted lørdag 18. september, hvor man også kan komme til officiel indvielse af aktivitetsområdet Lind Outdoor. Foto: Henrik Ole Jensen

LIND Byfesterne kan endelig blomstre i år, hvor folk må samles uden for mange - eller slet ingen - restriktioner, og det gælder også i Lind, hvor festlighederne begynder 15. september.

Sidste år skulle byen have fejret, at det var 40. gang, at festen fandt sted, men det spændte coronapandemien ben for, og festen blev aflyst.

Nu har udvalget bag byfesten gen- og nytænkt programmet, og der er kommet en ekstra festdag på. Festen begynder allerede onsdag blandt andet med et familiebankospil i Alpi Hallerne, og torsdag følger en af de traditionelle programpunkter, når skoleklasser dyster om, hvem der er bedst til høvdingebold. Når vinderen er fundet, kan de voksne sætte sig til bords og høre et foredrag med ølentusiasten Carsten Berthelsen, der er forfatter til en række bøger om øl.

I arrangementet indgår også en smagning af seks forskellige øl.

Fredag har altid stået i revyens tegn, og det kommer også til at ske i år, hvor revyholdet lover masser af indestængt humor om det, vi alle har været berørt af det seneste halvandet år.

Lørdag byder på det helt store program. Fra formiddagen er der officiel indvielse af det nye, store udendørs aktivitetsområde, Lind Outdoor, og der er høstmarked i fire timer.

Derefter kan alle nå hjem og gøre sig klar til den store finale - en festaften, hvor der er spisning, før bandet Le Freak går på scenen og leverer den musikalske underholdning.