Mindeord: Han satte sit præg på Stakroge

6. november 2020, 11.51

Thue Stampe Jensen - mangeårig aktiv i Stakroges foreningsliv - er død. Foto: Ida True Berg

MINDEORD Formand Heidi Sørensen har på vegne af bestyrelsen for Stakroge Borger- og Idrætsforening sendt mindeord om Thue Stampe Jensen, der er død i en alder af 65 år.

Det er med stor sorg, vi har modtaget besked om Thues alt for tidlige død søndag 1. november 2020.

Thue blev født 24. november 1955 i Stakroge, hvor han siden er vokset op.

Thue har gennem alle årene været aktiv i Stakroges idrætsliv og har tidligere selv spillet en del fodbold.

I de gode gamle dage var der stor aktivitet i Stakroge Idrætsforening, og der var flere fodboldhold, som Thue med stor fornøjelse fulgte.

Thue har i mange år været en del af forskellige bestyrelser i byen og har på den måde sat sit præg på Stakroge.

Som et af de synlige tegn på hans kunnen ser vi på en af de store samlingssteder i byen, vores beboerhus, som han har tegnet.

Den nye bygning, som vandværket og Borger- og Idrætsforeningen har bygget, er lavet i samme stil.

Det var tydeligt, at Thue brændte for at byen skulle fungere, og at der skulle være aktiviteter. Derfor var han også en af de bærende kræfter, som stod for »Bold for sjov«, og de forskellige aktiviteter i Pool-huset, ligesom han trofast gennem mange år styrede Præmie Whist. Thue elskede spil og nød ofte en udfordring.

Thue elskede livet, og de goder det gav. Han deltog også i Madklubben for mænd, som han selv var med til at starte.

Han var medlem i Stakroge Borger- og Idrætsforening af flere omgange og gik sidst ind i bestyrelsen for tre år siden, da vi manglede bestyrelsesmedlemmer.

Han har været medlem i Landsbykontakt-udvalget og har gennem sine kontakter og sit gode arbejde formået at skaffe penge til forskellige goder til byen, blandt andet føromtalte opbevaringsrum til Borger- og Idrætsforeningen og vores nye byfest-telt.

Det betød noget for Thue at kunne bidrage i foreningslivet, og han var vores faste sekretær, hvor han gjorde et stort arbejde blandt andet med ansøgninger.

Thue vil blive husket som en stærk personlighed, der satte sit præg på byens foreningsliv, og for sit store arrangement og gå-på-mod, selv om han også har mødt modgang.

Vi sender de varmeste tanker til Thues efterladte.

Thue vil blive savnet.

Æret være hans minde.