Sportsglad morsingbo træner med Folkebladet

15-årige Bertram Sangild er i praktik på Folkebladets sportsredaktion. Her fortæller han om sig selv

17. september 2021, 09.49

Bertram Sangild har i denne uge været inde på MCH Arena til pressemøder før og efter Europa League-kampen mellem FCM og Ludogorets. Foto: Henrik Ole Jensen

PORTRÆT Jeg er 15 år og kommer fra Nykøbing Mors. Lige nu går jeg på Dueholmsolen i 9. klasse og har et år tilbage af folkeskolen. Jeg glæder mig enormt meget til at komme på efterskole næste år.

Jeg spiller selv fodbold i Morsø FC.

Jeg glæder mig til at lære og høre meget mere om sporten under mit ophold på Folkebladet. Min interesse har altid kun været fodbold, så jeg glæder mig meget til også at få andre sportsgrene i tankerne.

Jeg synes, det har været nogle fede oplevelser at være med til pressemøder før og efter FCM’s kamp mod Ludogorets - og også at se kampen som journalist.

Min far og jeg tager selv nogle gange ind og ser FCM-kampe. Jeg elsker at se fodbold live. Når jeg ser en kamp, føler jeg altid, at tiden bare flyver af sted. Der er stor forskel på, om du sidder hjemme i stuen og ser det, eller du er på et stadion. Mange tror bare, at det er det samme, men så ved man ikke, hvordan en stemning kan ændre fodbold.

Indlæser debat...