Yderligere corona-smitte i FCM-lejren: Pione Sisto blandt de ramte

Coronasmitten spreder sig i FCM. Aktuelt er fire spillere testet positive

2. august 2021, 11.44

Pione Sisto er blandt de FCM-spillere, der har afleveret en positiv coronatest. Foto: Jørn Deleuran

FODBOLD FC Midtjylland er hårdt presset forud for tirsdagens kamp i tredje kvalifikationsrunde til UEFA Champions League mod PSV Eindhoven i Holland. Nu er der registreret yderligere coronasmitte i FC Midtjyllands førsteholdstrup, efter at Mikael Anderson blev testet positiv i sidste uge.

- Over weekenden har vi fået nye tilfælde ved Nicolas Madsen, Henrik Dalsgaard og Pione Sisto. Vi må desværre sande, at vi har fået smitte internt i klubben, og vi skærper derfor protokollerne og iværksætter yderligere tiltag. Det er afgørende, at vi ud fra menneskelige hensyn får brudt smittekæderne, og det vil vi gøre alt hvad vi kan for, siger sportschef Svend Graversen til klubbens hjemmeside.

Spillere og stab omkring førsteholdet er indtil nu blevet testet tre gange ugentligt, men bliver fra i dag testet dagligt. Coronasituationen betyder videre, at træningsanlægget i Ikast lukkes ned, hvorfor der ikke er adgang for fans og medier i de kommende dage.

FCM skulle mandag være rejst til Holland, men afrejsen er nu udskudt til tirsdag og mindst færrest muligt af personale omkring holdet rejser med til opgøret.

Klubben oplyser, at man i skrivende stund ikke har yderligere kommentarer til de positive test.

Indlæser debat...