Fars dag fejres med golf og specialøl

4. juni 2020, 12.09

SDR. FELDING På fars dag i morgen, fredag, er det fædrene, der skal hyldes. Det gør man i år i Åskov Golfklub på en særlig måde.

Klubben har ligesom til mors dag lavet en aftale med blomsterbutikken Tusindfryd i Kibæk om fars dag. Til mors dag var det en buket blomster og et gavekort til et prøvemedlemskab af klubben i Sdr. Felding. Til fars dag er blomsterne byttet ud med specialøl fra Bøllingsø Bryghus og slik.

- I denne corona-tid handler det om, at vi lokalt hjælper hinanden. Man mobilepayer beløbet til os, og så giver vi besked til Tusindfryd, hvor man så efterfølgende kan tage hen og hente gavepakken senest fredag, siger Kristian Hansen, formand for Åskov Golfklub.

Golfklubben på Sandetvej har lanceret initiativet op til de to hyldestdage, men det bliver ikke ved det.

- Vi laver et samarbejde med Shell i Kibæk om et gavekort til bilvask og et prøvemedlemskab efter fars dag. Det vil køre frem til golfens dag 21. juni og også bagefter, siger golfformanden.

Den nye måde at få nye medlemmer på er udtænkt af Michael Nielsen, der er frivillig marketingsansvarlig i klubben.

- Vi vil gerne se en medlemsfremgang, og vi vil gerne samarbejde med vores sponsorer og give lidt tilbage til dem også ved at skabe noget handel, forklarer Kristian Hansen.

Åskov Golfklub har lige i underkanten af 500 medlemmer.