Lego-dyst på skærmen

26. marts 2021, 15.38

Lego Masters er tidligere sendt i adskillige lande over hele kloden, men det er nyt på dansk grund. Caspar Bennedsen har haft en finger med i spillet på både den danske, svenske og nu også finske produktion. Foto: Flemming Hansen

SDR. FELDING Som vi skrev i avisen for nylig, er den certificerede Lego-bygger Caspar Bennedsen fra Sdr. Felding med i kulissen, når tv-konceptet Lego Masters får dansk premiere.

Nu kan vi også skrive, at det er TV 2, der står bag programrækken, hvor otte par på tid skal konkurrere om, hvem der er bedst til at løse forskellige udfordringer. De har tre millioner klodser til rådighed, og Caspar Bennedsen og hans team skal holde styr på klodserne, og så skal bygmesteren også bistå produktionen med råd og dåd.

Optagelserne er afsluttet, og programmerne bliver sendt fra 16. april.

Caspar Bennedsen skal i det skjulte hjælpe dommeren Søren Dyrhøj med at vurdere byggerierne. Søren Dyrhøj er senior-designer hos Lego.

Vært på programmet er komikeren Victor Lander. Ud over at sortere klodser har Caspar Bennedsen og hans firma Brick Works også kreeret vde kulisser, der optræder i udsendelserne - naturligvis bygget i Lego.

Caspar Bennedsen har allerede været med i produktionen af to svenske og nu en finsk udgave af Lego Masters.

Indlæser debat...