»Tæt på en bolig«: Moderne Sunds-villa

Boligen er istandsat med blandt andet nyt køkken-alrum fra 2018

9. april 2020, 16.06

Have og belægning ved villaen på Rønne Alle 85 er nyanlagte. Foto: EDC Niels Kofoed & Ib Schiermer A/S

SUNDS I denne ombæring skal vi til Sunds for at finde den moderne villa, vi går tættere på i serien »Tæt på en bolig«. Den ligger for enden af en lukket stikvej på Rønne Alle 85, som er tæt på skole, hal og indkøbsmuligheder.

Villaens 142 kvadratmeter fordeler sig på en stor stue i åben forbindelse med køkken-alrummet, fire værelser, stort badeværelse og et gæstetoilet. Villaen er istandsat med lyst køkken-alrum fra 2018 samt nye gulve og lofter i de fleste rum. De godt 140 kvadratmeter fremstår således lyse og moderne.

Fra køkken-alrummet har man direkte udgang til en stor terrasse, der vender mod sydvest, samt haven med god plads til udendørsaktiviteter.

Til villaen hører også en 48 kvadratmeter stor nyrenoveret dobbeltgarage.

Boligen er til salg hos EDC Niels Kofoed & Ib Schiermer A/S, som har prissat den til 1.785.000 kroner.

Her kan man opleve, hvordan stue og køkken-alrum smelter sammen, så man kan samle hele familien i det store, lyse rum. Foto: EDC Niels Kofoed & Ib Schiermer A/S
Der er plads til to barstole ved køkkenbordet i venstre side. Det er ligeledes nemt at tale med familien, som befinder sig i alrummet og stuen, da det ligger i åben forbindelse med køkkenet.Foto: EDC Niels Kofoed & Ib Schiermer A/S