Modtager grundlæggers hæders-pris

Udgivet:26. januar 2022, 11.39

Læsetid:1 minut

Per Aarestrup Wedel. Foto: PR-foto

HÆDER Villum Kann Rasmussen - manden, der opfandt Velux ovenlysvinduet og var stifter af VKR Gruppen - tilskrev i høj grad virksomhedens medarbejdere æren for succesen.

»Det er ikke mig, men dygtige og iderige folk, som har opbygget virksomheden« er han citeret for at sige.

Og hvert år på hans fødselsdag i januar bliver der i koncernen uddelt en pris til en medarbejder, der i særlig grad har gjort sig bemærket.

Dette års modtager er Per Aarestrup Wedel, der bor i Gjellerup og er ansat i det Herning-baserede selskab Dovista A/S i Herning.

Begrundelsen for valget er blandt andet, at Per Aarestrup Wedel er firmaets mand, loyal og meget engageret.

»Han har stor forretningsforståelse og forstår, at selv små ting har stor betydning for helheden. Per tager aktivt del i samarbejdsudvalg og fælles projekter i virksomheden, og hans evne til at dreje stemningen i en positiv og konstruktiv retning er meget værdsat. Per har en særlig lune, som bidrager til den gode atmosfære, og han har en ægte interesse for sine kollegers ve og vel. Hans hjælpsomhed, erfaring og ansvarsfølelse gør ham til en foretrukken samarbejdspartner. Per er en mønsterarbejder, der hver dag gør en stor forskel for virksomheden og sine kolleger,« hedder det i motivationen.

Villum Kann Rasmussen Prisen kan ikke søges, men bliver hvert år tildelt medarbejdere, der har gjort en særlig indsats og bidraget til at optræde mønsterværdigt i forhold til kunder, leverandører og medarbejdere. Med prisen følger et diplom og en gave. -SEJER