Nyt plejecenter er taget i brug

Beboerne er flyttet ind på det nye plejecenter på Bøgildvej

3. april 2019, 14.41

Lokalleder Lisa Knudsen står ved hovedindgangen til det nye plejecenter. Foto: Jacob Hove

Ikast Forrige onsdag flyttede beboerne ind på det nye Plejecenter Bøgildlund på Bøgildvej i Ikast.

Beboerne kommer fra Frisenborgparken og mange af dem har demens. Blandt andet derfor har personalet og ledelsen brugt lang tid på at overveje, hvordan flytningen kunne foregå på bedst mulig måde, så det ikke påvirkede beboerne for meget.

Der er plads til 24 beboere på Bøgildlund, og de flyttede alle sammen ind forrige onsdag. Det fortæller lokalleder Lisa Knudsen.

- Vi startede klokken otte om morgenen og var færdige 18.30. Vi havde et flyttefirma til at pakke tingene, men vi havde også bedt pårørende om hjælp, og de beboere, som ikke har pårørende, fik hjælp af frivillige og personalet. Vi har virkelig brugt vores netværk i forbindelse med flytningen, siger Lisa Knudsen, der fortæller, at beboerne blev samlet i dagcenteret, mens flyttefolkene var i gang.

- Der har været et stort planlægningsarbejde i gang inden, hvor vi har sørget for, at beboerne ikke skulle være midt i flytterodet. Dem, som vi vidste, ikke kunne klare det, blev flyttet sidst. Det hele gik over al forventning, siger Lisa Knudsen.

Nye rammer...