Herning-virksomhed solgt: Lokalt makkerpar tager over med nyt navn

Rammefabrikken Kig Ind er blevet solgt og skifter i samme ombæring navn. De nye ejere er et lokalt makkerpar

21. maj 2019, 05.45

De skal i glas og ramme! De to kompagnoner Michael Holme Knudsen og Ole Engelbreht har købt »Rammefabrikken Kig Ind« af den tidligere ejer og direktør Aksel Sandfeld Hansen (t.h.). Foto: Tom Laursen

Ejerskifte Det var egentlig ikke, fordi virksomheden var til salg. Aksel Sandfeld Hansen havde ikke sådan aktivt forsøgt at finde nye ejere til sin virksomhed »Rammefabrikken Kig ind«, der ligger på Nystedvej 3. Det bliver den ved med, men den er solgt. Et lokalt makkerpar kom med et godt tilbud, og så fandt Aksel Sandfeld Hansen ud af, at han egentlig gerne ville sælge.

- Der kom nogle, der gerne ville købe det, og så endte det med, at vi fik handlet. Hvis du kigger på min alder, og på at der så kommer to gode glasfolk, som vil kunne lede virksomheden på den videre færd, så håber jeg jo, at virksomheden om 50 år og om 100 år stadig er her, siger Aksel Sandfeld Hansen om handlen, der netop er trådt i kraft.

Virksomheden har i dag 17 medarbejdere, og de skal fremover vænne sig til et nyt mere moderne navn. Rammefabrikken Kig Ind A/S har officielt taget navneforandring til Nordisk Glas A/S.

Samarbejder med kunstnere ...