Streetfood med danske rødder

Mad er ikke kun fine restauranter med stjerner. Ofte lærer man landet og befolkningen bedre at kende, hvis man går efter maden på gaden

11. december 2019, 12.20

Friterede bananer. Foto: David Bering/Montgomery

Kåldolmer. Foto: David Bering/Montgomery

Kåldolmer

Bland farsen med frisk, hakket estragon, salt, peber, sennep, muskatnød, løgpulver og citronsaft. Rul farsen i kålblade - en rulles i rød, og en rulles i grøn - og snør med snor. Damp dolmerne i vand med salt og peber i 15 minutter. De skæres og sættes på en pind.

Oksebryst i fuldkornstortilla. Foto: David Bering/Montgomery

Oksebryst i fuldkornstortilla

Smør dine tortillaer med peberrodscreme, og læg et par skiver oksebryst samt en halv stang blegselleri på. Rul det hele stramt sammen, og anret med lidt friskhøvlet peberrod på toppen.

Grillet rødbede. Foto: David Bering/Montgomery

Grillet rødbede...