Venstre og Hernings udsatte

28. oktober 2020, 12.46

Foto: Adobe Stock Photo

KYNISK Jeg ved godt, Venstre altid har haft travlt med prestige og pral i Herning Kommune. Men det er ikke en undskyldning. De har totalt svigtet de udsatte i Herning Kommune. Venstre har haft enevælde i mange år, men de har ikke gjort en meget aktiv social indsats for at hjælpe de udsatte. Det er der jo ikke prestige i. Men det afslører også Venstres kyniske menneskesyn.

Men det har skabt utryghed blandt borgerne og personalet i butikkerne i Herning, at man ikke har løst dette problem med de udsatte. Har ladet mig fortælle, at man i Holland skulle have gode erfaringer med at inddrage de udsatte i samfundet. Men som Venstre praler med: I Herning er alle muligheder åbne. Det gælder åbenbart ikke for de udsatte i Herning Kommune.

Jeg er forberedt på, at jeg kan blive personligt svinet til af Venstre og deres lakajer. De prøver på denne måde at angribe den frie og kritiske debat i Herning Kommune.

Venstre tror, at fordi det har enevælde i Herning Kommune, kan det bruge frygten til at dræbe den frie og kritiske debat. Det nye sker, når den, der er tiltænkt tilskuerrollen, begynder at blande sig.