Vigtig linje til Christiansborg

18. november 2020, 13.12

Foto: Adobe Stock Photo

KANDIDAT Som enten nuværende eller tidligere borgmester i Ringkøbing-Skjern Kommune ved vi, at det er vigtigt at have en direkte linje til lovgivningsarbejdet og den statslige forvaltning i Folketinget.

Vi ser derfor frem til, at Venstre i Ringkøbing-Skjern Kommune igen bliver repræsenteret på Christiansborg med et folketingsmedlem.

Ved at vælge folketingsmedlem Mads Fuglede som ny folketingskandidat, vil vi allerede med det samme have den direkte repræsentation. Men vi anbefaler også, at Venstres medlemmer stemmer på Mads Fuglede, fordi vi oplever ham som en politiker, der er kompetent, vellidt og med et stort netværk blandt sine kolleger i Folketinget.

Vi er derfor sikker på, at vi får en stille og rolig slider, der kan føre store og små sager fra Vestjylland til Christiansborg. Mads Fuglede er født og opvokset i Nordjylland, så hans dna og grundholdninger ligger tæt på vestjyske værdier.

Mads Fuglede har allerede tydeligt vist, at han er i stand til at sætte sig ind i og forstå de lokale forhold. Sammen med sin familie har han også tilkendegivet, at de er klar til at flytte hertil med det samme.

Vi glæder os til at byde velkommen til tre nye borgere i kommunen og ser frem til det tætte samspil mellem borgmester og folketingsmedlem, som sikrer, at lokale budskaber bliver hørt på landsplan.