Tredje testkamp: Blue Fox vandt igen over Frederikshavn

Mads Christensen blev matchvinder i overtiden

Udgivet:16. august 2022, 21.12

Læsetid:1 minut

Blue Fox vandt tirsdag 2-1 over Frederikshavn. Foto: Malene Tswai

Thomas Damm
Journalist| tbd@herningfolkeblad.dk

ISHOCKEY Tirsdag aften spillede Herning Blue Fox tredje træningskamp frem mod den nye sæson.

Hjemme på Kvik Hockey Arena blev det 2-1 mod Frederikshavn White Hawks. De to hold mødtes også for en uge siden, hvor Rævene vandt 3-1 i det nordjyske. Mellem de to sejre er det blevet til et nederlag mod Odense i fredags.

Herning-mandskabet er stadig ramt af en del afbud. I defensiven var Simo-Pekka Riikola, Patrick Madsen og William Lund alle ude. Til gengæld spillede den canadiske back Tristan Pomerleau sin første kamp i Herning-trøjen. Der var også hjælp fra den blot 16-årige Kasper Simonsen, der fik masser af spilletid i backpar med Jakob Jessen.

I offensiven kiggede man forgæves efter Phillip Marinaccio, Frederik Brændgaard og Hjalte Thomsen. De unge Philip Riisberg og Mikko Lønne fik begge nogle skift i fjerdekæden.

Lavt tempo

Det blev aldrig nogen køn kamp. Tempoet var lavt i store perioder, og det var begrænset, hvad det blev til af oplagte scoringschancer.

Blue Fox kom på 1-0 straks fra anden periodes begyndelse, da den lettiske landsholdsspiller Andris Dzerins samlede op på en retur fra benskinnen på Frederikshavns keeper.

Den føring hold til 14 minutter før tid, hvor Radek Cip fra distancen fik pucken i mål mellem venner og fjender og bag Macmillan Carruth.

Stillingen 1-1 holdt efter 60 minutter. Det betød overtid, hvor der skulle spilles tre mod tre. Det tog blot Mads Christensen 34 sekunder at afgøre kampen. Han blev spillet fint fri af Brett Perlini og scorede sikkert fra en position midt i »slottet.

Næste træningskamp for Blue Fox er på fredag i Odense.

Indlæser debat

Mest læste

Ishockey

Se flere

Mest læste på Herning Folkeblad

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere