Marius vender tilbage til Herning - var februars mest læste historie

Vi ser tilbage årets mest læste historier på aoh.dk. Det skabte stor glæde i februar, da det kom frem, at kvinderne ikke kunne gå i fred i nattelivet

Udgivet:31. december 2016, 09.52

Læsetid:1 minut

Marius Youbi var et stort smil, da han ankom til Billund Lufthavn, hvor Folkebladets fotograf var blandt den mange, der tog imod. Fotro: Flemming Hansen.

Kim Stoltenberg Hansen
Journalist
Kim Stoltenberg Hansen
Journalist| ksh@herningfolkeblad.dk
Erhvervsjournalist - tidligere kriminalreporter, sportsredaktør, onlineredaktør samt biografchef. Fan af opfindere, iværksættere, moderne ledere og produktionsdanmark - og vild med al slags sport
Se flere artikler af Kim Stoltenberg Hansen

7 år siden

Herning Februars måneds mest læste historie på aoh.dk var »Marius kommer atter til Danmark. Ikke færre end 25.900 ville læse om den 31-årige studerende Marius Youbi, der blev smidt ud af landet og tilbage til sit hjemland Cameroun. Han havde ellers betalt for sit studie her i landet - hvor han til sine eksaminer fik topkarakterer. Hans brøde var ellers en vestjysk dyd - han arbejdede for at kunne forsørge sig selv - men den unge studerende arbejdede mere end 15 timer om ugen i nogle uger, og det måtte man ikke ifølge nogle snørklede regler, og så måtte han i første omgang rejse ud af landet.

Men her i starten af februar kunne vi så fortælle, at han var blevet ansat som ingeniør på KK Wind Solutions i Ikast og havde fået arbejds- og opholdstilladelse i Danmark.

- Det er en rigtig god nyhed. Jeg kan slet ikke beskrive min glæde, sagde Marius Youbi til Herning Folkeblad efter nyheden om, at han nu kunne komme tilbage til Danmark og gøre uddannelsen færdig og benytte sine fine evner til samfundets bedste.

Og 12. februar kunne Folkebladet stå klar i lufthavnen i Billund, da han vendte tilbage under pressens store bevågenhed.

Læs også
Marius Youbi er trådt ud af orkanen   Marius Youbi er trådt ud af orkanen
Læs også
Marius Youbi er trådt ud af orkanen